Verse kaassaus

| 0 comments

Omdat ik allergisch ben voor conserveringsmiddelen kan ik geen kaassaus uit een pakje meer maken, en ik vond het lekker! maar goed, ik weet nu hoe je lekkere kaassaus kan maken binnen de tijd dat je een pakje openmaakt en aan de kook moet maken. Je hebt voor een goede kaassaus een antiaanbakpan nodig 2 eetlepels meel en een zakje oude geraspte kaas of andere kazen die je zelf lekker vind, een bodem water en een beetje zout en peper.
Eerst laat je het meel met het water koken onder af en toe roeren, daar doe je dan het zakje kaas erbij in en laat je net zo lang koken, duurt ongeveer 10 minuten tot het een mooi glad sausje is. Doe er naar smaak peper en zout of een klein beetje bouillon bij.
De ene dag heb ik lekker asperges met kaassaus, aardappels uit de oven en lamskoteletjes gemaakt, en omdat er nog veel kaassaus over was heb ik de volgende dag kip met spinazie en kaassaus gemaakt. Dat recept heb ik ook op de site staan, alleen zit er nu kip in i.p.v. champignons. Ja ik moest de kip opmaken omdat die al een maand in vriezer lag.

Eet smakelijk

Leave a Reply

Required fields are marked *.