Snelle Hachee

| 0 comments

Vandaag een snelle hachee uit de Allerhande gemaakt, alleen wel met een eigen twist.
Ik had nog 3 tartaartjes over en kan daar een snelle hap van maken met gebakken aardappels en een lekkere groente erbij.
maar ik zag in de Allerhande van deze maand (maart) een snelle hachee en besloot die te maken.

Hoe heb ik het gemaakt?

Ik nam 3 tartaartjes, die ik nog over had.
1,5 ui, fijngesneden, er was nog een half ui over van een ander gerecht,
je kunt daarom ook 1 of 2 uien toevoegen.
3 teentjes knoflook fijngesneden
2 theelepels kipkruiden
bouillonblokje
1 eetlepel ketjap en
1 eetlepel curry
Olie of boter

Verhit de boter in een pan en bak daarin de ui en knoflook tot het glazig is.
Doe de tartaartjes in de pan en maak het rul
Doe alle kruiden, bouillon ketjap en curry erbij en laat het een half uur sudderen.
Heel erg lekker met gekookte aardappelen of aardappelpuree en ik doe er snijbonen bij.

Leave a Reply

Required fields are marked *.