Sambal Goreng Telor

| 0 comments

Wat heb je nodig

10 hardgekookte eiereren
2 uien
4 teentjes knoflook,
stukje van 2 cm verse laos
4 blaadjes citroenblad
1 djeroek poeroet (kleine mini limoentjes)
1 tl zout naar smaak
1 tl suiker
1 tomaat
en ongeveer 1 eetlepel Rina’s Kruidenmelange
olie om te bakken.

Snij de uien, knoflook, laos, citroenblad fijn of doe ze in een blender en maal het fijn.
Bak het in hete olie tot het geurt en doe dan de rest van de kruiden erbij.
Snij het limoentje door het midden en doe het in de pan.

Doe er 1 tomaat in kleine stukjes gesneden erbij en wacht tot het een saus wordt.
Doe de eieren erbij en kijk of het niet te droog is, anders doe je er een half kopje water bij.
Laat het nog 20 minuten koken.

Eet smakelijk!

 

Leave a Reply

Required fields are marked *.